söndag 21 november 2010

IBRA IBRA IBRA!!!!!

Många säger att det första blogginlägget är det svåraste, bullshit sägar vi!!! Finns ju hur mycket som helst att skriva om.
Som till exempel Zlatan, som  avgjorde matchen mot Fiorentina idag, men det är egentligen inte det viktiga! Jag undrar om någon såg likheten mellan A.C Milan och dagens Kalmar HK?
Så nu var de igång, men svaret på liknelsen tar vi  vid ett senare tillfälle, ha tålamod bara. 
Vi är tre personer med olika bakgrund och erfarenhet och rent av syn på livet som ska samla våra tankar i en blogg.
Lite om våra tankar: Kan blondinsteen kan vi!! 
Riktigt så illa kanske de inte är, för detta är inget uppror mot herr Steen på något sätt men de vi försöker göra är att sätta fokus på handbollen i kalmar med omnejd. Då den har fått orättvis behandling länge nog mot något kallat Fotboll och fj.. hmm innebandy här i stan. Vi sätter ner foten helt enkelt, eller rättare sagt slår näven i stolpen! 
Namnet på bloggen kan ju vara konstig i sig men är rätt logisk om man har sett en match med Kalmar HK och då menar jag inte målvakten som går under samma "namn" utan då var det mer engagemanget som speakern lägger ner vi tänkte på. 
Om ni fortfarande inte fattar logiken, så kolla på en match med Kalmar HK i Sporthallen så förstår ni!! 
Nu va starten gjord och vi är nöjda för stunden men räkna med mer skrivelser om handboll från flera divisioner och då vi är tre personer med insyn i flera föreningar även därifrån.. 
Om allt, stort som smått. tungt som lätt, från målvakt till H6 ja ni fattar säkert...

 Väl mött i handbollhallarna runt om i sverige 

/ 120kg kärlek




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar