tisdag 23 augusti 2011

Helgen som va del 2 - jäkelstyg

Kl 1900 stängdes dörrarna på minibussarna och Gps:en inställd på Bankeryd, sega huvuden och energitömda kroppar skulle sitta still i minibussar i ca 3 timmar. Hur skulle detta gå?
Undertecknad hamnade i Junisbussen fylld med 93:or och böna den eviga junioren! Det började lugnt och städat då vi var ny käkade och dåsiga efter matcherna så sov större delen av bussen fram tills Vetlanda ungefär, men där efter så märker man att man inte kan fylla en buss med förvirrade junisar, de klarar helt enkelt inte av att sitta still i ett så pass litet utrymme som erbjöds. Det är beundransvärt vilken energi som finns i den coca cola drickande generationen. Eller som böna ville säga det : Man borde kunna söka föräldrapeng för dessa former av helger..
Väl förbi Vetlanda så började Jocke lång fråga hur långt det är kvar eller är vi framme snart var femte minut. Inte OK men ikväll ryker tofsen!
I "senior bussen" så var det bara massa bilder i omlopp som inte var rumsrena så de som vill veta får fråga dem..
Väl i Bankeryd står deras eldsjäl Bernt och tar emot oss och visar vart vi skall sova och uppehålla oss. Mycket beröm till Bernt och de som fixade med vårat boende på fritidsgården, passade perfekt, vi hade möjlighet till att spela pingis, nintendo wii, kolla på film, spela biljard eller bara slappa.
Det var mycket bra för oss som grupp att komma iväg och enbart slappa eller utmana varandra i en pingismatch träna ihop och spela ihop oss, eller vad säger du Coach? Kanske dags att fixa en retur match eller två mot knoen i ping pong?

Efter lite sömn så var det tid för frukost och sedan träning kl 09.30 i Attarpshallen, det var en lättare träning med fokus på individuell teknik och sammarbete.
Sen bar det av mot Jönköping och matcher mot IK Cyrus(b) och Tyrold i Idrottshuset.
Mer om det lite senare, nu hägrar java hos Ass-man Tobbe Larsson.

120KG Kärlek

2 kommentarer:

  1. Har hittat Sandberg!

    http://www.bltsydostran.se/sporten/aventyret-fortsatter-i-norge%282910209%29.gm?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blt-sporten+%28Bltsyd%C3%B6stran+Sport%29

    SvaraRadera
  2. Det är där han är alltså, detvar som fan:D

    SvaraRadera