tisdag 12 april 2011

Road Trip och Bye Bye

Säsongen är över för Kalmar HK, men samkväm´s kvällarna avlöser varann. Senast nu i lördags blev det grill premiär med en massa roligheter. Fröken Rosé var ständigt framme och denna kväll gör även en viss Rasputin entré. För vissa ok och för andra inte så bra.

Och efter denna underbara kväll/natt så undrar alla vart tog Eva Simons vägen?

Söndagen hade vi bestämt oss för en road trip till Alstermo och bevittna Allsvenskt kval. Glada och slitna så fyller vi Slatte´s ferrari med Undertecknad, Coach, 120 KG kärlek, Slatte och Tobbe.
Denna resa kunde lika gärna slutat i Danmark och Köpenhamn som vissa ville till.










Väl framme så är förväntningarna stora för ett fullsatt Gryta, liv och spännande tillställning. Där två lag skulle göra allt för att slås om en Allsvensk plats.
Men oj vad vi blev besvikna.


Nedslaget på Alstermos bänk
Ett halvfullt Grytan ( ca 350 personer ) där Alstermo spelarna redan var i Div 1 under uppvärmningen. Och när domaren blåser igång matchen fanns det bara ett lag på banan. Alstermo blev helt enkelt utspelade och fick stor stryk ( 17 - 30 ). Klart undertecknad stod och jublade för sina Blåa grabbar men man måste ställa sig frågan vad höll Alstermospelarna på med? Pissade på hemmaplan i en så viktig match. Men Stort Grattis till IVH Västerås som spelar Allsvenskan nästa säsong. Hoppas på att de värvar smart och inte panikvärvar. De har redan en tung värvning i målvakten Philip Åkesson och ryktet säger att de har ett par tunga namn på listan.

spelande tränaren Boquist i Halvtid

slutresultatet

För Alstermo är det bara att tillbaks till svedjebruket och käka barkbröd.


// Mannen Myten Vaderna Baloch

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar