onsdag 4 april 2012

Demonen lämnar

Då står det klart Demonen lämnar Kalmar HK. Ny tränare är inte klart men innan april är slut ska Kalmar ha hittat en ny tränare. Det är tråkigt att Joachim väljer att kliva åt sidan för nya utmaningar. Inte minst för spelartruppen. Innan Jocke kom till klubben var laget ett stabilt mittengäng i div två södra. de två säsongerna under Jockes ledning har laget kvalat för att ta klivet upp i seriesystemet.

Det är en stor förlust för laget och inte minst klubben. Laget som dessutom även tappar Zacke som det går att läsa i gårdagens tidning. Dessutom är Mike, Jake osäkra och Junior Löfstedt lämnar. Sen vet jag inte hur den eviga dynamon Knoen tänker om sin handbollsframtid.

Det är ett gäng starka individer och spelare som behöver övertalas. Åtminstone några av dem annars blir det ett tungt tapp för klubben. Givetvis är det alltid svårt efter en säsong speciellt när vi var så nära.

Nu får vi se vad framtiden utvisar, närmast på schemat står, ja ingen handboll för tillfället i alla fall. Vi kommer försöka hänga med i silly season och återkomma när vi vet någonting, annars är det ju lite som vanligt att bloggen går in i sleepmode och dyker upp, när det dyker upp någonting.

Vi ska givetvis försöka återkomma så fort vi vet någon om Kalmar HK och nya tränare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar