söndag 1 april 2012

Sorgsen sorti

Då var säsongen över för denna gång. Återigen blir det en sorgsen sorti i semi-off. Det känns nu tomt och tråkigt. Efter det arbete vi lagt ner förtjänar vi ett bättre öde, sett över två säsonger. Ser vi till matchen i Trollhättan så var vi med i ungefär 28 minuter.

Återigen inleder vi bra och tar ledningen via bra spel av framförallt Mike. Men det är något som händer, som sätter stopp för vår framfart och jag kan inte sätta fingret på vad det är? Vi gör inte mål på bra lägen ligger halvsekunden efter i försvar. I första halvlek får vi inte tag i deras bombkastare i form av Nr4 (har inget namn tyvärr). Han sätter i princip allt. De har även en duktig v6 som är irrationell och skapar mycket oro.

Det ska sägas att vi faktiskt spelar väldigt bra försvarsspel i matchen. även om siffrorna vittnar annat. Mackan är som vanligt giftig där bak och tuggar på, Emil är alltid duktig bakåt. Jake "evil-knievel" Oskarsson är som vanligt en klippa. Men det vill sig inte riktigt mot ett för dagen bättre motstånd. Simba ska inte glömmas i mål och Fredrik för ett mycket bra inhopp. Olle kliver fram på slutet som en ångvält. Det ska ges en eloge till grabbarna de kämpar och sliter hela matchen trots att underläget bara växte ett tag.

Trollhättan var denna matchen lite tyngre, lite snabbare och lite mer fokuserade. Det är bara gratulera i år räckte vi inte till.

Vi har kämpat hårt dessa två säsonger och oavsett vad folk tycker så är killarna värda en plats högre upp i serie-hierarkin. Vem vet ? Tredje gången gillt?

Nu träffas vi på tisdag på den vanliga träningstiden och snackar lite skit och har lite roligt. Jag lovar grabbar vi kommer inte köra intervallträning på tisdag.

Ses på tisdag grabbar


1 kommentar:

  1. Bra jobbat grabbar! Helt rätt - se framåt och tredje gången gillt. Linköpingsmaffian tror på er!

    SvaraRadera