måndag 3 september 2012

Måndag

Efter att ha pratat med Demonen i går fick jag faktiskt lite mera info angående matcherna i Skånelas träningsturnering. Både mot Hammarby och IVH saknade Tumba lite folk. Det var också lite sisådär med inställningen de två första matcherna. Mot Hammarby blev det som sagt förlust med två mål. Där luftades också rejält. Mot IVH var det just IVH som tog tag i taktpinnen direkt. De hade även ett väldigt högt tempo och ett riktigt vasst kontringsspel. Det var samma under denna match att man luftade rejält med spelare. Här ställer Tumba över bland andra Skillhammar. 

Mot Lindesberg hade man i Tumba talat innan om att inställningen måste upp. Det blev vinst i denna match samtidigt som spelarna får plus för sitt sätt att agera i matchen. Här påvisas en god inställning och en "jävla" spelglädje. 

Mot Önnered vad det dock tillbaka lite till matcherna mot Hammarby och IVH. Några är trötta och slitna efter många matcher en och samma helg. Förlust med 23-18. Önnered ska tydligen ha ett gäng riktiga granatkastare på nio. Demonen ville även att jag skulle lyfta fram att det är en heldel killar födda 94 som fått gå in och visa vad de kan under turneringen. 

Ali vägrade ringa upp igår så det blir inte så mycket mer med Alstermo - H43. Förutom att resultatet blev 38-30 och att den bästa spelaren i Allsvenskan är skadad. Alltså Zoran Roganovic.

4 kommentarer:

  1. Försäsong är ju alltid försäsong!...

    En annan sak, tänkte på namnet på bloggen, har inte slagit mig före men det antyder ju att det finns mer än en handbollsblogg i kalmar? :P

    SvaraRadera
  2. Haha ja det kan man tycka, men till försvar är ju också att när namnet skrevs så hade barometern en handbollblogg också! Men nu är det absolut rätt, sen den där målvakten i högra hörnet e väl ute lite ur bilden iaf...

    Gött att du kollar runt och skriver också David!

    /Fd bloggare o målvakt

    SvaraRadera
  3. Kan man lägga en request på en tippning om vad bloggen tror om herrallsvenskan och kanske andra intressanta serier i och utanför distriktet?

    SvaraRadera
  4. Självklart får man göra det, men det ska tilläggas att det blir ett amatör tips:D

    Ska försöka hinna med det till Måndag!

    SvaraRadera