lördag 1 september 2012

Lördag

Är det inte bra märkligt? Sitter här en lördagsförmiddag och längtar till tisdag. Vill att det ska vara handboll, jämt, hela tiden. Lite trist är det ju att vi tvingades till att ställa in matchen mot Flottan nu i helgen. Sjukdomar och skador har tillkommit och vi fick helt enkelt inte ihop lag. Tråkigt men sant. Samtidigt som det är förbannat tråkigt att behöva ställa in, måste vi kriga på. Det här kommer bli bra tillslut.

Tjejerna denna vecka har varit outstanding på träningarna, trots att vi är få spelare så krigar de vidare. Det är speciellt roligt att se att de även utvecklas under passen. Förra veckan låg temat på spelförståelse och gick helt ok. Hade gärna varit lite fler, men ser hellre att tjejerna blir friska innan de börjar träna igen. Nästa vecka går vi in på Anfall, individuell teknik och samarbetsspel.

Ingen träning på måndag heller vilket gör att abstinensen hinner nå ungefär till öronen innan tisdag. Inventering kom i vägen.

Jag tänkte jag skulle ta ett litet tugg med Jocke, Il Duce, Demonen i eftermiddag. Han coachar nämligen Tumba i en träningsturnering idag. Ska även försöka få tag på Ali Baloch under dagen och se hur matchen går i Lund.

Detta innebär ju då att jag ska försöka skriva om det imorgon.

TS2 närmar sig igen, nästa vecka blir anhalten Lund vilket ska bli jäkligt skoj. De gasar på ordentligt nu med TS2 helgerna och vi blir klara snabbare. Mer att göra under kort tid för en annan men eftersom det är så jäkla skoj med handboll spelar detta inte någon stor roll.

På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar