lördag 31 december 2011

Gott Nytt År handboll lovers!

Nu är det dags att ringa in det nya året och mycket har hänt! Det som hänt under kalenderåret bryr jag mig inte om här på bloggen utan detta är en halvårsrapport.

Säsongen kan sammanfattas med korsband, borrelia, handled och storch mer om detta senare.
Jämför man inledningen av säsongen mot de senaste så ser vi att vi blir bättre och bättre med fler poäng varje säsong. Vi tränar mer, därför orkar vi springa mer, freda målet bättre och skjuta hårdare.
Vi har haft våra onödiga poängtapp mot Helsingborg och Vetlanda, där ska vi  ta fullpott om vi vill gå upp i ettan däremot di vide borta så är vi i ärlighetens namn inte i närheten.
Nu ser vi framemot en vårsäsong med mycket lycka och att alla gör sitt yttersta för föreningen och laget! There is no I in TEAM!

Ja kors i taket och ett skadat i Berras knä, savannens konung simba har fått med sig borrelia från slätterna. Pelarna i D-hallen hoppade på kexets handled på ett oschysst sätt och storchen bytte cecil till café Nilssons!!

All lycka till och gott nytt alla som lever efter åren och god fortsättning till alla handboll lovers som tänker att det nya året börjar och slutar någon gång vid midsommar!

På återseende, snart i en hall nära dig!

1 kommentar: