torsdag 26 maj 2011

Trollhättan part 1, första träffen och Ejje

Förbundskapten
Då var vi på plats i Trollhättan efter mycket skrik från Olle i bilen och världens längsta resa med huvudvärk. Väl på Plats möts vi av Ann. en trevlig tjej som fungerar som huvudledare för oss som spelar för Sverige. Skönt att ha någon som vet vad som händer och var vi ska vara här uppe. Bilresan är en saga för sig egentligen men det kan vara så att vi hamnade i en bilkö och någon tyckte det var en bra idé att visa, ja, baksidan för en gammal dam som satt i bilen bakom oss i kön. Detta var i Jönköping. Innan stannade vi strax efter Vetlanda då yours truly var lite trött och behövde sträcka på sig lite. När vi skulle åka kom självklart Olle på att han var tvungen att gå på muggen, det blir väl så när man glömmer skorna i bilen.


Jobbig resa alltså
Hur som helst så är vi på plats i Trollhättan och just nu väntar vi på Kalle, som fastnat i SJ:s fantastiska ekorrehjul och blivit tokförsenad. Det är förtillfället lite samkväm och filmen 21 visas på den stora platt tv:n i allrummet på, VANDRARHEMMET BÖNA!!!!!!!!!!!! Vi tittar på en tjock tv från 82 och 12 tum, ingen relaxavdelning eller sviter. Istället sover vi i våningssängar, va fan vi är ju Sveriges landslag!

Vi har även mött upp tjejerna från Lundagård, de förstår knappt min vansinnigt vackra ösgötska men det ska nog gå bra. Verkar vara bra tjejer och jag tror de tar hem turneringen, Herrjuniorerna kommer göra det samma. Jag och Micke har även varit på ett såkallat tekniskt möte, eller?
Micke på bra humör
Junior
Vet inte om mötet var speciellt tekniskt med tanke på engelskan som talades men Ejje som höll i mötet är något av ett geni, på alla sätt ni kan tänka er dribblade han med orden på engelska, svenska någon enastående form av skandinaviska. "understand do you?" alla nickar instämmande och i samma sekund tittar vi frågande på varandra, vad är det som står på? Jag var ett tag övertygad om att Joe Labero skulle dyka upp när som helst. Men det var bara Ejje och han gjorde det fantastiskt. 

Olle efter sitt toabe
Maja är utsedd diktatoriskt till både lagkapten och lekledare och har gjort en mycket bra jobb under kvällen då vi var iväg o träffade Ejje. Pontan kommer även att fungera som lagkapten för grabbarna. Olle kommer sköta uppvärmningen, och Junior (Martins lillebror) är nervös. Mer följer imorgon, ska försöka skriva direkt efter matcherna om jag hinner.

I övrigt ska det bli riktigt roligt att starta turneringen imorgon och jag är mycket hoppfull att det kommer bli både en rolig upplevelse samt mycket, mycket bra handboll från Sveriges sida.






Ejje i rött han är en hjälte

Ann en hjältinna










/Förbundskapten Tobbe Larsson (fortfarande praktikant dock)

1 kommentar:

  1. Va underbart att det finns såna människor som du Tobbe som ställer upp i alla lägen. Jag följer er på loggen och FB, lycka till!!!
    Det är inte alla som blir förbundskapten!
    Kram Fru Sjö

    SvaraRadera