lördag 28 maj 2011

Trollhättan part 3, Zumba? på riktigt? nääääää

Vi är uppe tidigt och käkar frulle, eller vi ledare är uppe och käkar iaf, tjejerna har precis vaknat och nu kom Kia. Gårdagen var både upp och ner när det kommer till grabbarna igår. Första matchen mot tyskarna var en smått heroisk insats utan avbytare och tog en vinst. Därefter tog vi oss an Tyska lag 2. Och detta laget var bättre än det första, eller detta laget sprang mera än det första. och sprang gjorde de helt utan riktning och de sprang mycket. Detta plus att de hade en fältherre i mål som ta mig fan stal allt. Det blev stor pisk och för att citera Olle " vi åkte på det, hårt". Därefter stack vi och käkade och försökte lappa ihop självförtroendet. Kalle fick i sig lite mat och skrek "KRIIIIIILLLLLEEEEE" ett par gånger sen var han igång resten av gubbarna följde.

Kotten anslöt till sista matchen under gårdagen "TAGGAD" till tänderna och han bidrog med precis den energi vi behövde för att vinna sista matchen. Vilket vi gjorde ganska komfortabelt, det kändes som om vi ledde med 10 mål hela matchen men det var endast 2-3 måls ledning. Nu möter vi Danskarna med grabbarna halv tio och tjejerna ska krossa Tyskland.

Det var ju även öppningscermoni igår och det kan har varit det sorgligaste jag varit med om. Våra killar och tjejer skulle springa in inför tomma läktare och vinka, lyssna på nationalhymnerna och dansa jävla zumba. Vad fan är det? Det är ju inte det lättaste för killarna som skulle spela match att ladda ordentligt om de måste stå och titta på två "WoooooGirrrls" som tycker att zumba är det bästa i världen. Jag not so much!

Däremot ska det sägas att det är fruktansvärt roligt och det måste vara svårt att gjuta ihop denna turnering på sån liten yta. Det är 36 matcher som ska spelas och det finns två hallar och två dagar att spela dessa på, eller tre då finaler spelas på söndag.

Förövrigt trodde vi att kotten skulle koka över igår när han kom och började värma upp, han skrämde nämligen slag på en skapligt trött kapten Pontus när han skrek till och började peppa sina medspelare. Kotten fick order om att inte bränna allt krut direkt i matchens inledning, men det är ju kotten vi pratar om. Han tog nämligen hela Trollhättan på sina axlar, gjorde allt sprang fram och tillbaka som en jäkla iller, och blev punktad. Dock så hade han torrt krut i bössan och visade vägen. Bra jobbat. By the way Olle har idag ont i vaderna, magontet verkar ha släppt, eller förflyttat sig till vaderna.

Böna är här också!

/Förbundskapten Tobbe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar