lördag 28 maj 2011

trollhättan part 4, grabbmatchen Gud glömde och krigarprinsessorna

 
Förbundskapten ganska nöjd


Dagen har fallit ja nästan i glömska nu så här på eftermiddagen när det är samkväm på Sheraton (jävla BÖNA!). Vi har spelat två matcher idag och det det innebar en vinst och en förlust. Vi tar det negativa först killarnas match. Den började riktigt dåligt och grabbarna var inte riktigt med på noterna. Klockan var ju faktiskt halv tio på morgonen och det är klart att junisarna var lite trötta. Hur som helst så gick matchen intespeciellt bra utan det blev en ganska stor förlust mot danskt motstånd. Två vinster och två förluster slutade grabbarna på och det är en fullt godkänd insats. Även om jag kan låta, ja, lite irriterad ibland under matcherna. Men jag är stolt över grabbarna de har krigat igenom fyra matcher med tunn trupp och spelat med krämpor i mage, vader och allt vad det är. Bra jobbat gubbar.

Tjejernas match idag mot tyskorna var inte heller speciellt mycket att hänga i julgranen. Brudarna går på 35% som Kia sa och det har räckt långt faktiskt, hela vägen till final. Tyskorna som inte spelade med lim i vanliga fall hade vissa problem att passa sina medspelare, och tjejerna, ja tyckte väl att det var skoj o springa i c:a  10 minuter. Därefter var matchen klar. Det sägs att tjejerna är oroliga inför finalen, det sägs att vårt eget spel havererar när vi möter 3-2-1 försvar. Jag tycker precis tvärtom.

Olle har fortfarande ont, var vet jag inte men har har ont. Jocke är så trött så han knappt kan stå ordentligt. Pontan, ja han är pontan. Kotten sköt som en häst sparkade, men inte på mål. Betty tyckte själv att hon var "pissdålig" vi andra tyckte tvärtom. IneZ drog en Bosse just for laughs, och Böna glömde köpa snus till mig.

Trollhättan vistelsen har varit väldigt trivsam ett gott gäng krigat tillsammans och idag är det "biggest fest i Trollhättan, you know" Ejje om raggarträffen som inträffar denna helg. Tjejerna har gjort det fantastiskt och det innebär ju final. Det kommer även innebära guld, sticker ut halkan lite. Mera imorgon.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar