onsdag 11 maj 2011

Try-out

Jocke var på bra humör
Hallå där alla 120 kg kärlek älskare. Det händer grejer i Kalmar HK. det är kanske inte så stora nyheter men ändå. Dels väntar vi på reportaget från Simba från Brasilien. Vilket iaf jag gått o väntat på, det kanske går snabbare om Jeppe får min mailaddress eller vad tror ni?

Det har dessutom varit try-out i Kalmar. I söndags så samlades vi för en heldag i D-hallen i sporthallen för att träna umgås och ha skoj. Vet inte om alla tyckte det var så roligt på slutet av pass två men jag tyckte iaf att det var skoj. Det var fyra gubbar som var o visade upp sig på bästa sätt. Det kommer lite bilder på slutet.

Försäsongen har dragit igång och vi har ett duktigt manfall på träningarna, hoppas det börjar dyka upp lite folk snart, för helvete grabbar vi kvalade till ettan förra säsongen!

Det är annars rätt mycket tycka och tänka och tro när det kommer till föreningen. Jag väntar med spänning på vem som blir damtränare, hoppas på ytterligare en demoncoach i föreningen. Hoppas att tjejerna får en riktigt grym försäsong så de slutar i toppen nästa år.

Här kommer lite bilder från söndagens pass.
Han blir allt vigare kotten

Daniel Strömbom kom på besök.    

                       




Mr. Glass och Jake the snake var på plats

Ljugarbänken nummer 1:D




Tobbe



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar