måndag 26 mars 2012

Måndag

Helgen var bra med utbildning och mycket handboll. Nu däremot koncentrerar vi oss på onsdagens och lördagens uppgift. KFUM Trollhättan. Trollhättan kom på andra plats i sin serie division 2 västra. Vi kom på tredje plats. Jag var inne lite på det förra inlägget, det är ett tufft motstånd och de har gjort en smått fantastisk resa. Trollhättan vann division 3 förra året och i år ligger de på kvalplats till division 1. Spelar ingen roll hur det är gjort det är en stor bedrift.

Trollhättan har gjort 619 mål framåt på 22 matcher vilket ger ett snitt på 28,1 mål. bakåt har de släppt in 550 mål på samma 22 matcher, snittet där blir helt sonika 25.

Kalmar har framåt gjort 655 mål på 22 matcher, snitt: 29,7. Bakåt har vi släppt in 609 mål på 22 matcher snitt: ca 27 mål.

Ska vi utröna detta så blir det att Trollhättan har lite tajtare försvar än oss men vi har då bättre anfall. Skarp analys eller hur. Läget i Kalmar är bra, alla är hela och friska och laddade till matchen på onsdag. Förra mötet i KFUM mästerskapet mellan dessa lag gick Trollhättan segrande ur striden. Det är alltså dags för revansch.


Jag kommer även länka till en liverapportering som Trollhättan kommer att köra. Vi här på bloggen kommer köra live på lördag, hoppas jag. Någon som känner sig manad att köra liverapporten på lördag?

Länken kommer imorgon för övrigt.

Tobbe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar