söndag 18 mars 2012

Skurup borta

Då var matchen spelad och vi klev inte av bussen. Vi kommer inte upp i nivå alls denna matchen och vi fick inte träff alls i försvaret. Mats och Fredde får inte mycket hjälp idag utan ställs egentligen ensamma mot ett för dagen anstormande Skurup som krigade för att slippa kvalet.

Skurup har mer att spela för den här matchen men det är ingen ursäkt, de var dessutom bättre över hela planen idag. Slutresultatet skrivs till 33-21 och det speglar matchen som helhet. Det finns dock positiva saker i matchen, stundtals har vi perioder där vi spelar bra men det blir aldrig under någon längre period. Vi glimtar till men vi måste klara av det i längre perioder.

Överlag är matchen inte godkänd, tyvärr. Vi kan mycket bättre vilket vi har visat under säsongen, därför kommer vi kvala.

Vi luftar alla spelare som är med och extra roligt för Joachim Josefsson som debuterar i a-laget denna match och gör det efter förutsättningarna väl. Pontus Sjö är med och gör det som förväntas. Olle Blomgren gör 9 mål och visar skottkraft. Christoffer Arenander krigar på M6.

Nu tar vi nya tag och ser fram emot kvalet. Fullt manskap, och full taggning. Vi inleder med u-lagsmatch imorgon sedan tränar vi på bra nästa vecka. Trollhättan står för motståndet i kvalet.

Stort grattis till damlaget som jag förmodar blev tvåa i serien efter vinst idag mot Farmen.

Tobbe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar