lördag 24 mars 2012

Ts1 och inte långt kvar till K-day

Nu under helgen är det Ts1 för bloggarna från Kalmar. Helgen spenderas i Karlskrona, en ganska så skön och kort resa denna gången. På schemat har det under dagen varit dels regelkunskap och filmvisning av de träningspass vi genomfört för ungdomarna hemma i våra respektive föreningar. Det var en upplevelse minst sagt.

Nu till lite andra grejer. KFUM Trollhättan står för motstånd på onsdag och lördag. Vad jag förstått har de gjort en grym resa från division 3 upp till toppen av division 2 på två säsonger.Går vi dessutom igenom deras trupp så är det inte direkt många, ska vi säga småväxta spelare. Det kommer bli ett intressant dubbelmöte minst sagt.

Precis som vår vän Knoen skrev i föregående inlägg behöver vi den åttonde spelaren i ryggen på onsdag. Låt oss fylla upp sporthallen och gapa och skrika oss till seger. Ni behövs verkligen! Det var fantastiskt i matchen mot Di Vide när ni fick sporthallen i Kalmar att återigen vakna upp och spraka av liv. Låt oss göra det tillsammans igen. Kom och stötta Lokomotivet till nya segrar. Stå upp för Kalmar HK.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar