lördag 10 september 2011

Äventyr i Vetlanda

Nu följer ett inlägg om en ung mans heroiska sju minuter. Det kommer vara ett långt och väldigt detaljerat inlägg om denne fantom till handbollsspelare. Jag överdriver givetvis, men det måste ju nämnas att jag faktiskt var inne och satt på första parkett så att säga för mycket nytta gjorde jag inte.

Däremot gjorde grabbarna två stycken väldigt fina insatser. Första matchen gick mot Vetlanda. Detta var en jämn match även efter slutsignalen. 26-26 slutade denna match. Lite dramatiskt var det allt. Killarna spelar väldigt bra handboll och de har mycket bra speed matchen igenom. Det ska sägas att det blev lite junismissar men vad gör det en dag som denna. För vilken framtid vi har på herrsidan. Vetlanda spelar ju till vardags i div 2 samtidigt som vi har med oss en hel drös 93:or kryddat med Robin, Berra, Oskar och Fredrik. En stund under denna match var den äldsta på planen Kalle som är 92:a. hur som helst står alla upp mycket bra i denna match.

Matchen mot skurup vanns med 31-27 och det kunde faktiskt ha blivit större siffror om vi faktiskt hade orkat hålla skärpan men två matcher på raken sina spår. Lite som när grabbarna var i Trollhättan. Tröttheten sätter in vilket påverkar vilka val vi gör på planen.

Hur som helst gör grabbarna en mycket bra insats. Bobba kom igång bra och Pontus (kapten) för dagen sprang på bra och sänkte en hel del kassar. Robin styr upp spelet på ett bra sätt och kotten gjorde vad han skulle. Mannen med de snyggaste benen i Europa var också riktigt bra trots få träningar. Oskar gjorde idag en Erlingmark och spelade överallt utom målvakt och var vass överallt, kanske framförallt som linjeråtta:D.

En bra dag som betydde tre poäng för Kalmar och en ljus framtid. Killarna visar vilja och tog verkligen chansen idag. Jag är väldigt nöjd med grabbarna  och de borde själva vara mycket nöjda med dagen. Fasen jag höll på att glömma Fredde, han gjorde en mycket bra match mot Skurup. Vår vän Berra kom även han igång i slutet av matchen mot Vetlanda. Bra där boys.

Det känns bra som sjutton nu när seriepremiären kommer stormande. Det kommer bli en skoj höst mina vänner.

Tobbe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar