måndag 26 september 2011

Monday, oohh happy monday

Då var måndagen här 26 september 2011. Det är måndagen efter två bra insatser. Måndag efter segerpizzan. Som jag skrev i lördag så gjorde U-laget en väldigt fin insats trots få 9 metersspelare Plockade bland annat ned 3 meter Källman. A-laget stod för en ännu värre insats och faktiskt pulveriserade Skurup. Det var då mina vänner.

Idag startar en ny vecka, nya förberedelser och en ny kamp. Vi måste komma ihåg att trots en fantastisk insats var det bara en av många som vi har kvar att spela. Därför är det nu viktigt att vi inte bygger hus på pedistalen utan att vi välter den och vandrar ned i den djupaste av träningsgrottor och sätter fokus mot Helsingborg.

Det handlar om att ta den sista löpningen, ta det sista skottet, satsa fullt ut varje träning, hela tiden. Allt detta trots att man har en dålig dag och är trött som fan. Även om jag missar ett skott tar inte min insats slut där, den slutar först när chefen blåser av träningen och jag kliver över  den gula linjen.

Kanske låter som om det varit skitdåligt på träningarna, absolut inte! En säsong är mot- och med-gångar just nu är vi i med-gång och detta ska vi nyttja grabbar. Alla har en roll att sköta och ta hand om, alla är bidragande till om laget är framgångsrikt eller inte.

Fokus idag grabbar så startar vi om. Ställ er framför spegeln i 2 minuter idag och tala om för er själva vad ni är bra på, inte du Zacke då kommer du försent;). Avsluta det hela med att tyst tänka I am a champion!

"Mackan var skulle du med honom?"

" det var dags för honom att gå hem!"

Inte alls från The blind side med Sandra Bullock

Tobbe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar