lördag 17 september 2011

Kalmar HK Dam - HK Farmen kl: 15:00

Tjena Olivia!

Vad är känslan inför dagens match?

Riktigt nervöst, ingen som helst aning hur det kan gå!

Vilka har ni med i truppen till dagens match?

Vi är 14, tre målvakter. maja, linnea, jonna, nellie, jag, amanda, erica, natta, jonsson, maria, hanna, johanna.s, bella.

Hur gick det förra året när ni mötte Farmen?

Jag kommer ihåg när vi mötte dem borta förra året, det var matchen filippas finger ur led. Minns inte så mycket mer än att dem hade unga spelade med sig.

Vad tror du om säsongen? vad räknar ni med i år då förra året kanske inte var så lyckat sportsligt?

Jag vet faktikst inte hur vlado har tänkt, linnea spelar ju sin första seriematch med oss så hon är ju rätt så ny..kommer bara alla ner och tränar ofta och vi är många på träningarna kan det gå mycekt bra. bättre än förra året!

Så egentligen räknar ni med övre halvan i år?

Räknar och räknar.. tränar alla och om allt gå bra bör vi hamna bättre i tabellen är förra året det tycker jag! vi har väl inte pratat om några direkta målsättningar men såklart vinna så mycket som möjligt och se lite var vi hamnar. men stämningen känns bättre iår och som sagt, om vi fortsätter träna och hålla oss relativt skadefria kommer det gå bra.

Vad har du själv för målsättning med säsongen?

Har ju varit borta ett tag här i början på grund av både skola, resor och krasslig så först och främst bli fullt frisk och kunna köra fullt. att orka mer och självklar våga mer och ta för sig lite mer än förra säsongen.

Ok, det låter som en god målsättning. åter till matchen idag vad tror du nyckeln kommer vara till seger?

Bra försvarspel och bra tryck i andrafas!

Vem tror du kommer få sitt stora genombrott i år?

Jag hoppas på natta, känns som hon tagit för sig mer på senare så det vore skit kul om hon gjorde en riktigt bra säsong!

Vad betyder det att få tillbaka Maja exemåpelvis i en sådan här match?

Med tanke på att linnea inte är så rutinerad ännu så tror jag att det är ganska viktigt. maja är bra och då linnea kanske inte har sin bästa dag lär det behövas.. men jag tror att jonna har en större roll iår, åtminstonde i början.

Vad blir det i matchen?

Vågar inte gissa på några siffror, ingen som helst aning! farmen har ju fått nya spelade också, men även gamla som har gått så möjligt att dem har ett helt annat lag!


Joanna Jonsson säger iaf att det kommer bli 22-20 till kalmar.

Tack tjejer och lycka till i eftermiddag.

Tobbe





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar