fredag 18 november 2011

Fredag - tvätta,packa, stressa och åka till Tingsryd

Då var det fredag igen och satan vad tiden går fort, känns som vi mötte HB igår. Men det gjorde vi inte. Herrlaget har på söndag en tuff utmaning, serieledande Åhus kommer på besök och det är ett tungt gäng som kommer. I handboll finns det alltid en chans och det är inte slut fören den feta dom....damen blås...sjunger..

Spelar vi ett kompakt försvarspel som vi gjorde mot HB så har vi absolut en chans, däremot måste vi få igång anfallsspelet. det tror jag att det ska lösa sig. Själv kommer jag inte sitta med på bänken och skrika jadåååååååå.  Men förhoppningsvis så får ni stifta bekantskap på allvar med en annan högljudd ösgöte. Själv kommer jag sitta hemma och ladda som tusan. Med hemma menar jag hos mamma, hemma är alltid där mamma bor. Laddar upp med lite handboll på b-pojksnivå. Får väl passa på att skrika lite för högt och opassande där istället.

Träningsveckan avslutas idag och det har varit en bra vecka, vi tog viktiga poäng mot HB och det ger självförtroende. kom igen nu Kalmar, Kör nu för faan!

I övrigt så startar det upp en nu grej här i Kalmar med omnejd. Drive-in-idrott. Något som ska bidra till sysselsättning för kidsen. Väldigt bra initiativ tycker jag. Kalmar HK är givetvis med på resan. Första passet är mellan 19:00-20:30 den 25 november. Från herrlaget är det Koffe Arenander som håller i tyglarna tillsammans med en av tjejerna från Damlaget. Vet inte riktigt vem ännu men det kommer bli bra. Handbollens första pass blir i Ljungbyholm.

U-laget åker idag till Tingsryd och spelar match i div 4. Det är en helt annan typ av utmaning kontra a-laget. Utmaningen att inte underskatta motståndet, att orka hänge sig inför sin uppgift en fredagskväll. Alla vet att vi ska vinna denna matchen, och det är inte alltid lätt att spela då. Men förhoppningsvis så lyckas vi hålla vårt eget spel denna match i 60 minuter.

Kämpa Kalmar HK - Lokomotivet!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar