fredag 4 november 2011

Mäktig träning!!!

Igår gjorde grabbarna en mäktig träning. Det var engagemang, högt till tak och framförallt mycket glädje. Alla gick hundra hela tiden och tyvärr för egen del måste jag ju även nämna att västarna vann. Vi i vita laget kroknar lite på slutet och tappar en tremålsledning. Men vad gör det en dag som det var igår. Det var så jäkla bra.

Jocke Demon var även han för fösta gången på väldigt länge, lycklig. Den lycka som han beskriver som att han vore nykär efter passet. "Det pirrar i magen grabbar när förståelse påvisas". Det är en himmelsk metodik som Jocke påvisade igår. En sån här träning kan lätt bli som ett argt magplask från tian om inte alla spelare hade anammat instruktione.rna och hängivit sig fullt ut. Alla tar ett enormt ansvar och efter samtal med Jocke efter träningen så beskrev han det som "det är en mysig känsla när allt går rätt".

Så idag grabbar blir vi belönade med bad! Tack vare en riktigt bra träning igår blir det endast 4 km simning på tid idag därefter bastun grabbar. för att citera mig själv "SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅJAAAAAAAAAAAAAAAA".


Tobbe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar