tisdag 8 november 2011

Kalmar - Flottan

Flottan – Kalmar 16-25 (6-13)
Efter två raka förluster var vi riktigt revanschsugna till dagens match. Det var ett annat lag som klev in på planen när det var dags för uppvärmning. Det var bara vinst som gällde!

Flottan börjar med att gå ut på punkt mot undertecknad. Skitkul att spela handboll då.. Och varför kan man undra. Det är ju som att, som Stellan skrev, direkt visa att man inte är tillräckligt bra utan måste göra nåt redan innan matchen börjat. Men vi tackade och tog emot för det, det blev mycket ytor och Hanna stegade på bra med sina fantastiska stegisättningar till både utspel, inspel och skott. Vi tar ledningen med 4-0 och vi leder nog även med 6-1. Ett riktigt bra försvarsspel mot ett svagt Flottan. De hade inte så mycket att komma med och de skott dem fick iväg var antingen utanför eller så stod vår målvakt i vägen.

Vi har ledning i paus med 13-6 och när andra halvlek börjar så går Flottan ner och spelar 6-0. Vi får in ett par mål men får ändå inte riktigt till flytet i spelet. Då går de upp på punkten igen. Efter en stund tar de även bort Hanna på dubbelpunkt och vi får lite svårt att göra mål. Men vi gör det vi ska, framförallt bakåt, och Nellie gör fyra raka mål på slutet när spelet går i lås så vi vinner ändå med 9 baljor.

Bra jobbat tjejer och riktigt bra försvarsspel från alla inblandade idag! Det är där vi lägger segern – som alltid!
Nu är det uppehåll en vecka innan det är dags för Vinslöv borta – tuff match väntar alltså. Spännande!