fredag 7 januari 2011

Handbollssöndag!!!

Nu på söndag den 9/1 kommer Kalmar HK Dam samt herr spela. Det kommer med andra ord vara en riktigt handbollssöndag. Så varför inte komma ned till sporthallen i Kalmar för att se två bra matcher. Herrarna möter Kristianstad vilket innebär ett möte mellan nummer och och nummer tre i tabellen.

Även damerna kommer att spela en tuff match mot Farmen i division 1. Farmen ligger före Kalmar HK Dam i tabellen och det är viktigt att tjejerna tar en två poängare så att de hänger på. I damlaget debuterar dessutom nyförvärvet Jessica Matsson. Jag har sagt det förut att om tjejerna bara får upp koncentrationen och klarar av att hålla i spelet så spelar dem mycket bra, då tror jag även att tvåpoängarna börjar komma. Rock n roll tjejer.


För herrarnas del är det tid för revansch efter nederlaget i förra matchen mot kristianstad. Förra matchen bjöd på mängder av missade avslut och får vi till dem på söndag ska vi absolut kunna hålla jämna steg med Kristianstad. Tyvärr missar Ali Baloch matchen tack vare skada. Alla är taggade och i hemmaborgen är vi tunga.

För 25 kronor kan hela familjen dra iväg på utflykt till sporthallen för att se bra handboll och dessutom två matcher. Så varför inte värma upp och heja fram Kalmar HK innan VM startar. Vi ses på söndag alla handbollsvänner.

//Tobbe "shadowstriker" Larsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar