tisdag 25 januari 2011

Vilda VÄSTEN är ej som förut...

Börjar med att be om ursäkt för att det tog ett tag att skriva matchreferat, kommunikationsfel bland oss bloggare helt enkelt..

Några tankar från fredagens drabbning:

Inför matchen pratade vi mycket om att få upp tempot för att mala ner Hultsfred, det med facit i hand va något vi inte alls löste. Hultsfred fick oss dit de ville, de drog ner på tempot vilket gjorde oss frustrerade och stressade, speciellt i anfall, och det blev inte bättre av att vi inte kunde lösa att de punktade Micke "triceps" under hela matchen.

I paus står det 14-9 till hemmalaget.

När spelet blåses igång igen så var vi i KHK taggade och kom till bättre lägen men då stod HHFs målvakt Körle stundtals i vägen för allt när våra grabbar försökte skjuta under stödjebenet på honom. Egentligen kan man sammafatta hela matchen med att det kändes som om att vi gjorde en Sverige när de mötte Argentina i VM, vi stannade kvar i bussen under i alla fall de första 40 minuterna av matchen.
Hultsfred ledde som mest med 18-9 i andra halvlek, vilket vi i och för sig tog i fatt till 21-22 med 8 minuter kvar men vi kändes för ofokuserade och uddlösa frammåt under fredagen för att klara en vinst.
Hagadal är inte lätt att spela i men så som matchen såg ut gjorde vi det svårare än vad det egentligen är, men Hultsfred lyckades med deras taktiska lösningar med en tunn trupp och får motvilligt erkänna en förlust.

Slutresultat 26-22

Länkar:

Då till inläggets titel:

Med ca 2 minuter kvar så har Knoen beordrats att ta på sig västen så vi får in en utespelare till på banan, men utan att jag som målvakt fått det sagt till mig att jag skulle byta så springer han in på banan( kom ca en halvmeter in), och det märker sekket och han tilldelas 2 minuter. För detta så tilldelas han också automatiskt Botpallen denna gång.