måndag 17 januari 2011

Sverige - Sydkorea

Då var det alldeles strax avkast mot Sydkorea. Ett lag som jag inte kan ett jäkla dugg om. Men som det känns så är det ändå lite nervöst, just med tanke på att jag inte vet mycket om dem. Den svenska startuppställningen är dock som väntad, börjar nästa lukta lite Lagerbäck/Svensson om uttagningarna. Men med tanke på att de flesta av dem för tillfället spelar bra så gör det väl inget. Skulle dock gärna se Lukas Karlsson få skapligt med speltid idag likaså Kim Andersson.

Sverige tar ledningen genom doder som kliver upp och skjuter in bollen målvakt och in. Dessutom kliver han igenom nästa anfall också och gör 2-0. kanske inte är så farligt detta. Mattias Andersson får göra sin första räddning.

Sydkorea verkar spela med väldigt högt tempo som de dock inte verkar klara av. De verkar dessutom inte ha några direkta dyngskyttar. Park i målet har dock startat skapligt, tre raka räddningar.

Det har börjat lite skakigt framåt för Sverige men det känns ändå ganska skapligt nu, slutar Sverige stressa ska detta gå vägen.

//Tobbe "shadowstriker" Larsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar