söndag 30 januari 2011

Tungt men ändå en jäkligt bra insats!

Så var det klart  och Sverige fick inte medalj som jag trodde innan matchen. Jäklar vad synd, de har verkligen förtjänat en peng grabbarna. Men vi är ju faktiskt Världens fjärde bästa nation i handboll. Inte illa pinkat efter några minst sagt svåra år.

Kul att se att många klivit fram och blivit tunga och nästan oumbärliga för laget. Dalibor Doder gör ju (med vissa svackor) en sanslöst bra turnering. Källman, tidigare iskall i landslaget gör sin absolut bästa turnering och är mycket viktigt. Kim Ekdahl Du Riets, Kim Ekdahl Du Riets! Ekberg på högerflanken, ingen fantastisk insats idag men otroligt bra i övrigt. Fantastiskt att vi är med på kartan igen.

Nu är det final. den har hållt på en minut cirka. Jag tror inte Danskarna kommer orka stå emot maskinen Frankrike. Men vi får hoppas på en go kamp. vi får se om Dinart väljer att reta gallfeber på den danska publiken också? Han är alltid sevärd oavsett om man hatar eller älskar honom.

Nästa Vecka dyker det upp lite roligt på bloggen. Bland annat hoppas vi på en stor intervju från Palle Rosenqvist. Dessutom möter vi Linda Nordlund som spelar i Motala HK som ligger i topp i division 3. Chansen finns att Motala HK:s damer vinner två divisioner på lika många säsonger.

Håll ögonen öppna nästa vecka.

Tobbe "shadowstriker" Larsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar