lördag 28 januari 2012

I bussen mot seriefinalen

Då var vi på väg. Eller har varit ett tag. Idag fick vi äran att rulla ner till skåne i en stor buss. Detta är få förunnat. Det uppstod ren och skär lycka då jag idag faktiskt hade en mugghållare på assmanplatsen, vardagslyx.

Simba blir härmed utnämnd till lagets modeexpert. Hans långjalingar är Beyond this world och skulle få aftonbladets Sofie att dansa av lycka. Det är varmt säger simba som trodde att det skulle vara skönt o köra termobraller i den inte så svala bussen.

Fågel var sen, fick istället komma till Shell, demonen Gav onda ögat. Dock så var fågel lycklig som vanligt uppe i det blå.

Böna läser jakttidningar. "när fan ska jag annars läsa dem?" vad sägs om aldrig?? Missade ledarkaffet gjorde han också, vägde dock upp det med pepparkakor. VIKTIGT!

Stämningen i bussen är god och det huggs och spelas wordfeud och MIG som aldrig förr.

En annan skön sång som sjungs av två idioter på bussen är sommar med ULL. Störchens ljuva stämma tar ton mer än engång denna resa.

Det blir en tuff match idag och det gäller som vanligt att vara med från start. Åhus går som tåget men det gör lokomotivet också. Nu kör vi vänner!!

Tobbe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar