lördag 14 januari 2012

Matchdags - derby och den stora bussen!

Då var vi på väg igen, ny helg, ny bussresa. Denna dagen bär det av mot Växjö och ett smålandsderby. Matchen idag kommer vara en av de tuffaste bortamatcherna vi har. De är otroligt starka i sin hemmaborg och har tagit många skalper där. ska vi se det rent krasst så är det botten mot toppen i denna match. Dock så spelar inte just sjävla tabellen någon roll idag. Växjö är starka och är vi inte med från start får vi det svårt.

Växjö är ett lag precis som Vetlanda som inte borde ligga där de ligger men har haft några tunga förluster och ligger på 8 poäng. Vi leder på 19. Efter matchen idag hoppas jag på att vi har fortsatt ledning men då på 21 poäng.

Damerna spelar också idag borta mot Eksjö. Vilket också är lite av en tung bortamatch. Eksjö krigar för att vara kvar i ettan och ligger på kval med 6 poäng. Kalmar ligger på fjärde plats med 16 poäng. Senaste matchen tjejerna spelade väldigt bra hemma mot Eslöv, bibehåll försvarspelet från den matchen så har ni två nya poäng.



Vi fick idag åka i ett riktigt vidunder, det finns PS3, sköna fåtöljer till alla spelare. Massör, frisör. Vidundret innehåller allt. Entertainment on wheels helt enkelt och grabbarna är jäkligt nöjda. Vi ledare också som sitter vid PS3:an och ät taggade till tänderna.

Här följer lite bilder från lyxresan till Växjö.
Lyx on wheels!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar