fredag 17 februari 2012

Fredag - ready for doomday sunday

Då var det fredag och sinnena börjar se matchbilder inför söndag mot Di Vide. Eftersom Åhus fick stryk mot Hästö U fick vi en riktig gratiskaka. Men, vi måste göra jobbet på söndag annars spelar det ingen som helst roll. Uppladdningen kanske inte är den allra bästa inför söndagen. Mycket sjukdomar och skavanker. Men det var det vid samma tid samma kanal förra året också.

Förra mötet åkte vi på en riktig kölhalning. Efter en bra första halvlek så tog det stopp och vi fick stryck med 31-18. Di Vide är inte dåliga, långt ifrån. Dock så är det för stora siffror första matchen. Nu tar vi emot i vår hemmaborg. Där är vi starka och vi har inte tappat poäng hemma ännu. 

Vinner vi matchen på söndag är ordningen återställd så att säga. Vi leder då återigen serien med en ynka pinne. Det kommer bli en tät match på söndag och tålamod och fokus är otroligt viktigt. Vi såg hur det gick mot ystadpågarna när vi inte riktigt var fullt påkopplade. Mot Di Vide har vi inte råd att missa en säck med lägen. 

Återigen vi är starka hemma och vi hoppas såklart på ett väldigt stort stöd. 

Det börjar kännas nu, att det närmar sig slutet av serien. En sida skriker att kan det inte vara slut på skiten nu, samtidigt som en annan skriker efter mer. Det är nu under säsongerna den härliga hatkärleken till handbollen startar. Den sidan som skriker efter mer, vinner alltid. Nu (ursäkta franskan) jävlar ska vi upp i ettan grabbar! Första steget tas på söndag, därefter får Hästö smaka på kol!!!

Lokomotivet har fått tillbaka fart och fläkt, och ångar på!

1 kommentar:

  1. Ja nu gäller det att ni uppträder som ett lokomotiv från forn stora dagar i Sverige. Det var vagnar av riktigt stål! Är det någon match ni ska köra så det ryker om sulorna så är det ikväll. Sen att inte att uppträda så jäkligt mjukt i försvarsarbetet grabbar (egen åsikt) det är där man oftast vinner matcherna!! Vi kommer att syna er ifrån andra sidan klotet, matchen igenom.. Kör hårt nu och lycka till vi har sett er kapacitet tidigare så vi är inte ängsliga alls vi tror 100% på er spelare/ledare.. Mvh/ dom choklad bruna supportes ni har just nu destination Thailand:-))

    SvaraRadera