fredag 3 februari 2012

Handbollssöndag

Då var det åter dags för handbollssöndag i Kalmar sportcenter. Det är mycket handboll nu och det är asbra helt enkelt.Tjejerna möter söndagen till ära Flottans IF. Flottan har fått en förstärkning av rang då Hanna Jeppson anslutit till laget. Hanna som spelat i elitserien med Eslöv bör bidra med en hel del i det laget. Kalmar tjejerna fick senast stryk av starka Kristianstad på bortaplan med 23-20. Chansen finns fortfarande att nå kvalet till allsvenskan för tjejerna. Dock så behövs vinst i de resterande matcherna. Tjejerna har så här långt gjort en väldigt fin säsong och vi hoppas självklart på mer. Jag tror att tjejerna kommer tillbaka med råge och vinner med säg 6 bollar. Nedan ser ni tabelläget i division 1 södra damer.


För killarna så väntar återigen en tuff mot HB. I förra mötet i Jönköping var det en tuff drabbning mellan båda lagen. Ett frikast som var det sista som hände fick avgöra och då var Robin lycklig segerskytt. Vi i Kalmar få se upp med Filip Lång, HBs vindsnabbe och skickliga M9. Lång som enligt uppgift går som nummer två på M9 positionen i Hallbys allsvenska lag. Kommer vi upp i samma standard i försvaret som mot Åhus så har vi två nya poäng på söndag. Det är dock viktigt att poängtera att HB inte är ett enkelt lag att möta. De slutar inte fören domaren blåser av matchen. De snittar upp mot 30 mål varje match. Det gäller för oss att vara noggranna matchen igenom och uppvisa tålamod. Vid två poäng är det också fortsatt serieledning, en liten stor morot kan man säga. Nedan ser ni tabelläget i division 2 södra herrar.


Vi hoppas idag på att Skurup lyckas klippa Åhus hemma. Den matchen är i fullgång och en halvlek är spelad. Just nu vet jag inte vad det står tyvärr. Men håller tummarna för Skurup.

Det var allt för denna gången. På söndag hoppas jag att vi kan köra både dam och herrmatcherna med liverapportering. Mer om detta imorgon.

Tobbe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar