torsdag 23 februari 2012

Gameday!!

Det kommer finna liverapportering även denna match varför bryta ett vinnande koncept.!!

Då var dagen kommer för domeday 2. En otroligt viktig match väntar nere i Karlskrona mot Hästö U. Hästö som besegrat Åhus på hemma plan med ett mål. Det är en svår match, en torsdagsmatch, och den är nere i Karlskrona. Vi har lite bittra erfarenheter i denna hall. Förra året fick vi bara med oss en poäng från bortamatchen mot Hästö.

Hästö krigar ju för sin existens i division 2 södra. Enligt uppgift möter vi deras polska storskytt och Sonen Lindau (ursäkta stavning). Två bra spelare, däremot möter vi denna gång inte Lindström han har nämligen gått till Eksjö och hjälper dem i slutspurten av div 3.

Vi i Kalmar har fyra måste matcher kvar, och som Wassmo benämnde är det inte lätt att åka ner och hämta två poäng på beställning bara sådär. Men vi har den här säsongen visat oss starka i alla lägen. Visst vi har åkt på minor denna säsong. Vetlanda borta var inte rolig, inte heller Ystadpågarna. Men det är för nära nu för att slappna av, för nära för att lugna hjärtfrekvensen. Vi har i de senaste inläggen allt som oftast kommenterat att tabellen, kanske inte missvisande, men att den inte är något att gå på egentligen. Alla lag är tuffa att möta och de flesta lagen har kapacitet att slå alla.

Vi hoppas givetvis på att vinna så vi får behålla den fantastiska publik som var på plats mot Di Vide, därför måste vi vinna. Lokomotivet har en vilja av stål, Lokomotivet ångar på!!

Tobbe

1 kommentar:

  1. Ja kör på så det ångar rejält om tåget nu ikväll igen, vi kommer att syna er även denna gången ifrån andra sidan var så så säkra, se till att använda skorna ordentligt ikväll inte bara ta med dom till matchen, vilket är ett lätt beteende efter en sådan match som var sist.. men detta fixar ni grabbar, vi vet !!!

    SvaraRadera