fredag 24 februari 2012

Hästö U - Kalmar HK

Inleder med att konstatera att det som inte fick hända just hänt. Måste matchen förlorades med en jäkla boll. Egentligen vill jag inte skriva mer om det men gör ett försök ändå. Jag har tyvärr inga målskyttar denna gång bara så ni vet.

Vi inleder matchen trevande och det känns inte som om fötterna kommit igång. Vi är lite tysta och det är inte samma tryck i försvaret som senaste. Matchen inleds med att hamna i underläge med två mål mot noll. Visserligen lyckas vi komma ikapp flera gånger men spelar inte fantastisk handboll första 15. Hästö gör det bra under inledningen i matchen men sedan börjar vi i sakta mak komma igång och börjar tugga.

Hästö har alltjämnt ledningen fram till vad jag vill minnas 11-11. Därefter börjar de krokna och vi drar ifrån. Helt plötsligt känns allt rätt och spelet klaffar som det ska vi gör 3 raka mål till ställningen 11-14. Hästö lyckas reducera tre gånger till men det räcker inte första halvlek. Vi leder i halvtid med 20-14.

Andra halvlek pratar vi om hur viktigt det är att starta bra. Vilket vi också gör anfallet flyter på och vi gör 14-21 samt 14-22. Ungefär här börjar Hästö komma igång ordentligt samtidigt som vi tappar anfallsspel och försvarsspel. Vi lyckas inte göra mål på, ja, säkert 10 minuter och när vi inte får tag på Hästö och de får göra mål är det svårt att hålla undan.

Det är nämligen så att Hästö kommer ikapp till 22-24 ganska lätt, när jake tillslut sätter dit 22-25 är tanken att det var slutet för Hästös jagande. Dock är det inte det. De går ikapp till 25-25 och går förbi med 26-25.

Vi börjar jaga men det vill sig inte denna afton. Tyvärr, vi kan mycket mycket bättre än att falla igenom som vi gör. Detta är en match med två ansikten första halvlek spelar vi trots allt bra men sedan in i andra så är det som bortblåst. Vi får stryk mot ett lag som vi inte ska får stryk mot, tyvärr bollen är rund och allt det där.

Vi tar nya tag slickar såren och stegrar upp som titaner på måndag och laddar för Karlshamn!!