torsdag 16 februari 2012

Här går man! Deadline day!

Den är inte lika känd och omtalad som fotbollens deadline day men igår var det Deadline day för svensk handboll, sista chansen att försöka värva till sig seriesegern eller klara sig kvar i serierna.
Var det då en aktiv sista dag i herrarnas division 2 södra?

Vi kanske inte kan ta sista dagens övergångar då skulle inlägget i princip vara klart nu utan istället tar i sista veckans händelser.


Övergångar i division 2 herr.

Åhus värvade Anton Nilsson (född 90)  den 14:e och Thomas Håkansson (född 83) den 9:e båda från Vinslöv. Där Håkansson gick till Vinslöv från Åhus innan säsongen, han är en stor vänsterhänt skytt på H9 som höll på att rädda Åhus kvar i ettan förra säsongen.

Vetlanda valde att skriva över Joel Jönsson, Richard Ax och Lukas Östlund (alla födda 92) Nässjö resten av säsongen men egentligen knappast nyförvärv då de spelat i VHF hela säsongen, de skrev också över Pierre Svensson (född 86) från IK Boltic målvakt som har VHF som modersklubb. Alla blev klara den 15:e.


I lagen Karshamn, Skurup, Växjö , Kalmar och Hultsfred var det ingen aktivitet den senaste tiden. Och ni kanske ser att det saknas en hel del lag och det beror på att de andra är farmarlag till föreningar med sina a-lag i Allsvenskan eller Elitserien och det är ytterst svårt att kolla upp.

Skall bli väldigt intressant och se vad nyförvärven innebär och också vad de uteblivna övergångarna innebär. Och det ska också tilläggas att det inte varit någon speciell aktivitet på förlust sidan heller utan att lagen är nöjda med sina trupper.

Tack och bock 120kg kärlek

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar