söndag 12 februari 2012

Mot Ystad

Bussen har lämnat Shell, nödprovianten är inhandlad. Det var många som såg mindre pigga ut när de klev på bussen. Vidundret föresten. Storbuss idag mot Ystad, viktigt! Matchen idag är som alla resterande matcher otroligt viktig. Vi spelar kanske inte med kniven mot strupen men det är inte långt ifrån. Det handlar om en futtig pinne och det är inte vansinnigt mycket. Träningarna i veckan har sett ok ut. Det gäller att vi arbetar tillsammans idag. Alla måste ta ansvar, göra sitt.

Vi vann första matchen mot ystadpågarna med 36-30. En stark match offensivt av oss men kanske inte den starkaste defensivt. Idag på bortaplan gäller det att få ihop båda delarna. Det är också viktigt att skaka av oss insatsen mot HB78. Ett lågvattenmärke som vi ändå vann.

Ystadpågarna springer mycket precis som vi och det är tålamod både bakåt och framåt som gäller. Arbeta efter spelidé så har vi kommit långt. Vi ska inte vika ner oss, inte nu!

Förövrigt kommer Linda köra Liverapporteringen från matchen, Viktigt!!!!!

Det var även trötta krigare i buss nummer två. U-lagsbussen eller Kultingen som jag ska börja kalla den, fniss.
Pontus såg mindre pigg ut, Malin såg piggare ut. Juniorerna var på plats. Mattias som har tagit en stadig plats i U-laget inte minst efter sin fina insats i länslaget. Anton som precis kommit upp och börjat träna med oss gör sin andra match i U.laget. Både dam och herr U möter HG69. Förra helgen mötte båda lagen Eksjö och det blev full pott. Kan det bli det även denna dag? Självklart, Rykten går att Manne är med på Kultingen och det kan då inte bli annat än vinst.

Liverapporteringen hittar ni i nästa inlägg. Matchen startar kl 14:00
                                                           .......

Förövrigt har vi ett fördelsedagsbarn med oss på bussen. Det är inte vem som helst utan Jocke Demon. Jocke fyller dagen till ära 30 år. Lite funfacts om vad som hände 1982.


  • Kriget mellan Argentina och Storbrittanien härjade om vem som skulle ha Falklandsöarna.
  • U-båtsjakt i Hårsfjärden.
  • Michael Jackson släppte albumet Thriller.
  • Pacman var det populäraste spelet.
  • Skandinaviens första provrörsbarn föddes på Sahlgrenska.
  • Joachim Löfstedt föddes.
Grattis Jocke!!





Tobbe

1 kommentar:

  1. Tobbe det är en fröjd att läsa de du skriver =) Hejja dej =)// Madde

    SvaraRadera