söndag 12 december 2010

De gjorde kaos med oss!!!

Söndagar brukar innebära ångest. Det kan handla om jobbångest, skolångest eller vafan, det brukar innebära ren och skär ågren. Denna söndag är precis sådan, det liksom hänger ågren i luften. Idag har jag ågren efter den brutala massakern som Skurup stod för. Innan matchen hade vi alla en positiv känsla och det såg taggat ut. Men något hände och den positiva känsla försvann ganska omgående när matchen sedan startade. 

Det gick som en ilning genom kroppen nä vi stormade fram till lägen, precis som vanligt, men vi missade. inledningsvis hade vi 4-5 klara lägen att gå ifrån. Men det gick inte. och efter sju minuter så stod det 1-1 efter tolv minuter 2-3. Det blev Kristianstad all over again. Så sant som det var sagt så blev det istället för att haka på ordentligt i toppen, en svidande förlust. 

Det finns egentligen inte så mycket positiva saker att nämna. Jakob och Ali krigade på bra under hela matchen och våra målvakter gjorde allt för att rädda godstågen från sex meter. Tyvärr blir betyget ändå ett kollektivt IG. 

Skurup överaskade genom att spela med en sned fem-etta mot Jake och vi hittade ingen bra lösning på det. Luckorna fanns men den här gången klarade vi inte av att nyttja dem. 

Egentligen för att sammanfatta fadäsen kan man säga att Skurup Gjorde kaos med oss!

Tobbe "shadowstriker" Larsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar