lördag 11 december 2010

Kalmar HK - Skurup

Lite tankar inför kvällens herrmatch. Då vi redan mött Skurup en gång innan den här säsongen har vi bra koll på vad de kommer med. Men för den sakens skull är det inte en lätt match.

Bortamatchen i Skurup finns att läsa om längre ned här i bloggen. I den förra matchen kunde Kalmar gå ifrån relativt enkelt till en sjumålsledning, bara för att ha tappat den komfortabla ledningen till att matchen slutade lika. Skurup är vassa och tuggar på med en topp i Senad Alkic med vilken vi måste se upp. Vi får dessutom se upp för deras offensiva försvarspel och 4-2 spel i anfall. Dock tror jag att vi i Kalmar har god koll på Skurup.

Kalmar ställer idag upp med en debutant i division två. Pontus Sjö var namnet och han har gjort väldigt bra ifrån sig på både träning och matcher i u-laget. Kör stenhårt nu kexet.

Kalmar är starka i sin hemmaborg  och det är otroligt viktigt att publik och spelare hjälper varandra under matchen. Det är också viktigt att vara noggranna i försvarspelet och hålla antalet tekniska fel nere.

Tobbe "shadowstriker" Larsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar