tisdag 14 december 2010

Sverige vs. Frankrike

Då var det dags för drabbningen mellan Sverige och Frankrike i damernas EM i Norge. Efter en imponerande vinst mot norskorna så hoppas nog allt flera på att det ska gå lika bra mot Frankrike. Jag ställer mig i samma led, dock med tillförsikt. Det har gått mycket bra och nästan lite för lätt för att det ska kännas helt komfortabelt med matchen ikväll.

Det blir lite av motsättningarnas inlägg idag. Då jag anser att svenskornas spel ser stundtals fantastiskt ut samtidigt som det ibland kan se ut som juniorhandboll. Wiel Fredén var riktigt vass från sin högerkant och fick in precis allt samtidigt som Grubbström i målet var lika stor och lätträffad som Berra i Kalmar HK. Sen fick ju äntligen se vad Thorstensson kunde göra från nio meter.

I andra mästerskap har anser jag, svenskorna haft stora problem över hela banan stundtals och det är egentligen tvärtemot i årets EM. I år har försvaret sett fantastiskt ut och Gulldén har vuxit ut till en stabil tvåvägsspelare. Lyckas man hålla ihop försvaret mot Franrike borde det gå vägen och tjejerna tar en vansinnigt bra placering oavsett hur turneringen går efter dagens match.

//Shadowstriker

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar