måndag 20 december 2010

Suddenly in Vinslöv!

Först och främst vill vi på bloggen rikta ett stort tack för hjälpen till Sofia som trixat med bloggens layout. Tack Sofia!!

Matchen igår, ja var ska vi börja någonstans. Det var ett prekärt läge med många småskavanker hos våra spelare. Kanske hade detta satt sig i huvudet spelarna, vem vet? hur som helst gick det inte så bra. Kalmar inleder som vanligt i ett rasande tempo och visar att vi är farliga. Men vi missar otroligt mycket, och detta har hängt i i flertalet matcher.

Vi släpper igår in 33 mål, vilket innebär att försvarsspelet inte kan få godkänt. den som dock får godkänt bakåt är Berra, Han är en fortsatt mardröm för motståndarna i årets serie. Då kan ni kanske förstå att han räddade Kalmar från en mindre katastrof.

Framåt gör vi 28 mål vilket är bra med tanke på hur mycket som missas. Den mycket väntade punkten på Micke framträder också i slutet av första och fortsätter i andra halvlek. Detta borde inte vara några problem, men under hela matchen klarar vi inte av att sticka in näsan så mycket som vi behöver göra i en seriefinal.

Vi ska dock inte ta något ifrån serieledarna Vinslöv dem gör det det bra. De följer sin spelidé och är tunga när de kommer mot oss. Sen lyckas vi inte få hål på deras målvakt ordentligt som räddar mycket. Men bollen är rund och allt det där, Kalmar kommer igen!

Nu är det juluppehåll och vi stannar upp för en stund och slickar såren och läker ihop. Kalmar kommer att visa att man är att räkna med under våren trots denna svacka som vi hamnat i senaste två matcherna.

För att läsa mer om matchen.

http://www.nsk.se/article/20101219/SPORT/712199812/1076/*/vinslov-firar-jul--som-serieledare


// Tobbe "shadowstriker" Larsson

1 kommentar: