lördag 4 december 2010

Upp till dans!

Kävlinge HK -  Kalmar HK

Nu av de dags igen för Kalmar HK, denna gången  får de sätta sig i bussen  för att åka ner och möta förra veckans kombattanter Kävlinge HK i denna “varannan vecka i skåne” serien.

Läget i tabelltoppen är: Vinlöv 18 poäng på 11 matcher +31, tvåa är Kristianstad b 16 poäng på 10 matcher + 58, trea Kalmar HK 16 poäng 11 matcher och 27 plusmål, fyra ligger Växjö HF i nuläget med 13 poäng och 21 plusmål. Helt krasst så är seger en förutsättning att hänga på och pressa Vinlöv och Kristianstad.

Förra omgången möttes lagen i Kalmar och hemmalaget gick segrande med 11 bollar. Nu vet Kalmar att de kan vinna mot Kävlinge, men det är inte alltid så enkelt inom idrottens värld. Nu är det Kävlinges hemmaplan och deras ganska hetsiga publik som gäller. Deras hall är trängre och det spelas lite annan handboll i mindre hallar som man måste anpassa sig till, sen måste de även hålla huvudet kallt då de kommer bli provocerade, återstår hur Kalmar kommer lösa detta.

Men lita på att KHK är taggade!!

Läste referat på deras hemsida(http://khk.nu/default.asp?id=996&menyid=1) om matchen, det man kan avläsa i den korta texten så va de irriterade på domarnivån i sporthallen och också det faktum att de bara skulle öva på avslut på träningarna i veckan..
De avslutar med att de skriva att de ska visa vart skåpet ska stå och  hur riktig handboll ska spelas!!
Kan man ens skriva så efter en 11 måls förlust?!?!

Ni kan ju själva jämföra med Kalmars referat och se ifall det är någon skillnad? http://www3.idrottonline.se/templates/NewsPage.aspx?id=629886,

Hoppas att grabbarna i Kalmar tar det som en riktig utmaning och bjuder upp till dans med samma mynt som senast och vinner.

Forza Kalmar!

// 120 KG Kärlek

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar