söndag 16 oktober 2011

6 Poäng och lokomotivet rullar vidare

Det har gått  några timmar sen det var klart att Kalmar HK tog hela 6 poäng av 6 möjliga under dagen vad gäller seniorlagen. Detta är mycket stort.

Jag hann inte se hela tjejmatchen då vi i herrlaget hade samling, eller ja, missade 8 minuter men ändå. Första halvlek är en kamp, det är vilja, nerver och skönspel allt i ett under den första halvleken. Tjejerna gör det fantastiskt bra. Det är främst försvaret jag vill hylla, det var jävligt bra idag. Det var inte mycket som mutade sig igenom idag och gjorde det de så stod Jonna i vägen som sista utpost. Jäkligt bra tjejer. Det som var negativt om vi nu ska dra lite sånt också var kanske att det var för stressigt när man erövrade boll. Tjejerna ville så gärna avgöra och stressar upp sig lite för mycket när bollen är vunnen. Lite slarvigt. Men va fan efter denna insats så glömmer vi det, nästa match uppvisas kyln på ännu ett bättre sätt.

Det var jämnt hela vägen idag förutom tydligen de 8 minuter jag missade då tydligen Hallby gick ifrån med tre. Detta hade dock hämtats igen när jag var tillbaka. Det ska sägas att tjejerna hade två bollar upp när tio återstod. Det blev dock lite stressigt återigen och resultatet återgick till lika. Tjejerna har fyra raka nu och är serieledare. Keep it upp tjejer.

Herrlaget mötte Hästö U och detta blev också till en vinst vilket framgår i rubriken. Vi gör återigen inte den bästa av matcher men vi får se det som en styrka att ändå vinna. Det var för lite fart under fötterna idag och vi hamnar ofta stillastående. Det var en jämn match även denna och det tog tid idag innan vi kunde gå ifrån. Försvaret penlade idag från skitbra till mindre skitbra. Vi hamnar på hälarna och går inte fullt ut när vi ska. Detta bidrar till att målvakterna inte får den hjälp de ska. Fokus på detta nästa vecka.

Vi vinner ändå och gör 32 mål och det är faktiskt inte så dumt och vi krigar matchen igenom. Att vi just krigar i 60 minuter när det går trögt kommer visa sig mycket gynnsamt i slutet av säsongen. Häng i nu gubbar, alla är viktiga, alla! Det är viktigt att bibehålla den goda stämningen och gneta på. Det har alla en viktig del i, den får vi inte tappa. Det är en lång säsong och alla behövs. I herrmatchen tycker jag alla får ett plus för kämpa insatsen och Zacke och Mackan extra plus för sina insatser i försvaret. Mr. Glass gjorde återigen 9 mål och ligger då på 18 på två matcher keep it upp Mr. Andersson.

vi trappar upp det lite till och visar var skåpet ska stå tycker jag, och varför inte göra det mot Di vide?

U-laget, vet inte så mycket om deras match mer än att de vann med klara 30-15. Plus får vi nog skänka till comebackande Koffe som hängde 12.

Ny vecka nya möjligheter på måndag, idag får ni hade det jäkligt skoj där ute, i dimman;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar