lördag 8 oktober 2011

Laget från skogen och lite till

Bytte några snabba med vår gamle vän Ali "killiiiliilili" "vaderna" "wannabe Optimus Prime" Baloch tidigare idag. Alstermo möter ju idag Kärra i en tuff borta match. Alstermo jagar dessutom första segern i årets upplaga av div 1. Grabbarna från skogen har ju inlett med en förlust och sedan en lika hemma mot Varberg senast.

Pratade som sagt med Ali och han sa att känslan inför matchen är bra och att det råder harmoni i truppen. Han nämnde även att resan började från Kalmar till skogen med en go bilfärd sen vidare i en buss där han sett mycket skog. Hur nu detta kommer inte under handboll det vet jag faktiskt inte men ändå. Dock tyckte han att bussen inte var speciellt trevlig men han kunde tillsammans med de andra kolla lite film iaf, kaffet var tydligen gott också.

Han nämnde att alla är hungriga efter första tvåpoängaren och att det kommer krigas ordentligt idag. Det var fullt manskap med idag också förutom Jonasson och Fredrik Johansson. Allgurin är inte heller med. Ska han spela överhuvudtaget? Ali hälsar också att Jonasson blivit far, stort grattis till han.

Ali tippade vinst med 28-33.

Lycka till grabbar.

2 kommentarer:

  1. Tjena " ULL"
    Varför står inte ditt manm i skytteligan.

    Der fyrer

    SvaraRadera
  2. Haha tjena!! Jag spelar inte. Dessutom måste junisarna få ett försprång för när jag väl är inne så kommer det inte bli mycket passningar haha

    SvaraRadera