söndag 9 oktober 2011

Vinst i Karlshamn, check!

Då var matchen klar och två poäng bärgade. Tuff match var det som innehöll två röda kort och en rad olika förseelser som kan gå åt precis samma håll. Det är en tuff match att spela, och ännu tuffare i deras hemmaborg. Karlshamn kom in med stort självförtroende i denna match efter två segrar i inledningen av serien. Dock måste sägas att deras försvarspel är på gränsen till fult konstant och det är mycket gnäll frÅn hemmalaget idag.

Det som idag var nyckeln till vinst är kylan och tålamodet i anfall trots att vi kan få ned antalet tappade bollar lite till. Tillslut i andra halvlek får vi även tag i dem i försvaret då vi var lite för snälla bakåt i första. Karlshamn har många spänstiga spelare och kommer man inte ut ordentligt så smäller det. Vi får i alla fall tag i dem. 15-15 i paus.

Fredde i mål fick lite taskig start och fick inte riktigt tag på bollarna idag som han brukar. Mycket tack vare att försvaret var lite snällt i starten. Berra tog över mellan stolparna och fick till lite räddningar. Bra inhopp av Berra. Oskar hänger dit 9 idag och fick tag i kund agnen. Robin är vass i försvaret. Big Mike gör också han en bra match.

U-laget vann idag också med 17-25. Bra insats där försvar och målismartin tydligen fått bra träff. Albin Som precis kommit tillbaka och börjat träna gjorde nio och tog kundvagnen med sig hem. Detta bådar gott inför kommande matcher. Vi har två obesegrade lag på herrsidan och ett på damsidan. Ganska bra helg kan tyckas.