tisdag 11 oktober 2011

Kundvagn, botpall och en hjälte!

Nu är det några dagar sen vi vann mot Karlshamn och vinsten känns fortfarande lika skön!
Vad hände då så här med lite distans till det hela?
Vi mötte nykomlingar, vi spelade kval till ettan förra säsongen, enkel match säger några. Vi som spelat i denna division 2 södra några säsonger säger att det inte finns några lätta matcher, alla vinner mot alla och det är det som är roligt och utmanande!

Botpallen var inte så speciellt svår att dela ut efter denna match då Fågel-tulle efter 10 minuter, något tveksamt men dock ett rött kort! Solklar botpall!!

Kundvagnen går till Herr Glas Andersson som pyttsade 9 från sin kant, ryktet säger iofs att Robin kommer sluta spela ut då Andersson sköt så fort han fick bollen. Någon viskade om 10 missade, kan det stämma?

Det är också Oscar som står för lite annat också, i andra halvlek så blir det lite livat vid vårat mål efter signal där deras kapten får rött kort efter försökt klacka Jonte, det är efter det som Oscar springer över till situationen och påpekar bestämt att sådär gör man inte! Han var upprörd helt enkelt. Nog om detta men det är inte just för det han var söndagens hjälte, utan det kommer i omklädningsrummet efter matchen då han lugnt och städat frågar om vad som egentligen hände i situationen när deras kapten blev utvisad??
Söndagens hjälte var alltså Oscar Glas Andersson!


120 KG Kärlek

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar