torsdag 6 oktober 2011

Torsdag med laddade batterier

Maja och Maria är laddade inför helgen och tycker det är kul med handboll:D
Då var det torsdag och helgen närmar sig med stormsteg. Det bådar gott för Kalmar  HK mina vänner. Igår hade vi ett möte om ja ska vi kalla det tränar utbyte där vi får ett större samarbete över hela spannet från knattar till seniorer. Mycket gott initiativ av Stellan Arenander som är ungdomsansvarig i föreningen. Dett kommer vara återkommande och vi kommer ha möte en gång i månaden. Föreningen är på rätt väg helt klart.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi har dessutom fyra stycken seniorlag som spelar nu i helgen. Mycket skoj att U-lagen är igång och krigar. Tjejernas U-lag tar sig an Flottan U på lördag. Jag tror Kalmartjejerna är duktigt revanschsugna efter uddamålsförlusten senast mot Växjö HF U med 16-17. Ånga på tjejer You can do it!!

Representationstjejerna har startat riktigt bra i årets upplaga två raka vinster så här i inledningen. Har de anammat Lokomotivet tro;). Riktigt starkt att åka till Hörby och vinna mot Lågan med 21-30 föregående match. På lördag väntar Växjö HF och kan vi kalla det en tidig seriefinal? Hur som haver är det fyra lag på fyra poäng. Växjö HF är ett av dem. Det blir en tuff match som jag hoppas tjejerna med vinnande självförtroende tar hem. Kriga tjejer!!

Herrarnas U-lag Möter även de Flottans U-lag. Våra kära grabbar med snyPer i spetsen klippte Växjö HF U senaste matchen med 24-20. Jag hoppas och tror på ännu en skalp vilket skulle innebära lika många poäng som HG69 nämligen fyra. I år är det Gabbe och just snyPer som kommer att hålla strama tyglar i U-laget efter att jag och Böna gått vidare fullt ut till A-laget. Jag tror det kommer att bli mycket bra. Det blir i år även lättare för grabbarna att följa spelidé då det är mer spelare detta året. 2 poäng som gäller grabbar!
Vad var det jag hette nu igen?
A-laget för herrarna åker och möter Karlshamn som startat starkt i åretsupplaga av serien. De har två vinster av två möjliga. Vi lyckades i förra matchen mot Helsingborg rädda en pinne och det efter att inte spelat speciellt fantastiskt. Vi är förberedda på en tuff match nere i Karlshamn. De är tunga att möta och det springs en hel del. Men det kan vi också göra gubbar. Efter plumpen förra matchen så är det dags att slänga tåget på rälsen igen och iträda järnhästkostymen och ånga på. Vi går för vinst boys, som alltid!



Man måste ju roa sig med något under den tråkigaste bussresan ever. Så med lite tejp och Böna så blir rolighetsfaktorn genast lite bättre.Det skall tilläggas att ingen Böna skadades under fotograferingen.








Tobbe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar