söndag 13 mars 2011

Hala smalben och en praktikant..

Förutsättningarna var glasklara, vinst eller förlust spelade ingen roll men det var väl en viktig match där vi kunde få svar på hur formen är inför det stundande kvalet, med det i baktanke så börjar uppvärmningen mycket bra och taggat.
Idag mönstrade vi en hel del debutanter eller semi-debutanter som för dagen coach "praktikanten" Tobbe sa inför matchen! Det är också dem som skall höjas i denna match, de går in respektlöst och löser sina uppgifter på ett bra sätt.

  • Olle Blomgren aka "smulan" som gjorde sin första a-lags match idag och pytsade 3 frammåt och hade ett aggresivt försvarsjobb som gjorde det svårt att passera honom bakåt. 
  • Pontus the Kex springer på sin vänsterkant, gör mål, sätter straff och stänger sin kant bakåt.
  • Kalle gör 2 mål som högerhänt på högerkanten och jobbar med bravur i alla lägen.
  • Kotten hade vässat sina piggar idag och gjorde 7 mål vilket resulterar i kundvagnen för dagen. 
Jeppe "simba" i mål spelade under första halvlek i shorts men efter att ha släppt många skott nere under den halvleken bestämde han sig för att ta på sig mjukisdressens längre version och fick också frågan om varför han tog på sig lång byxor.. där svaret helt sonika blev: ja va fan jag hade ju så jävla hala smalben i första! Det är våran lejonkung de, och  han täppte också igen nere under andra! 

Har sagt det innan och säger det igen, knoen har ett skott som skrämmer slag på vilken målvakt som helst, inte för att det är hårt(klockade det hårdaste idag till ca 34 km/h) utan att det kommer i helt rätt(läs fel om du är motståndar målvakt) läge! 

Resultat då... ja efter ledning 16-14 i paus så klarade vi inte riktigt av att hålla uppe koncentrationen i andra där det främst berodde på att försvaret blev tveksamt och lite ängsligt, som om man inte riktigt litade på gubben jämte sig, men med tanke på att det va debutanter och semi-debutanter på plan så va inte det så konstigt att det blir tveksamt ibland då det tar tid att bli helt 100 samspelta och tajmade. Klart positivt var att alla jobbade och slet hela matchen vilket visar att vi vill och också styrkebesked att vi KAN!  
Slutresultatet skrevs till 28-29 alltså förlust med ett, surt i sig men resultatet var inte det viktigaste denna match, även om man strävar för att vinna alla matcher man spelar. Vi visar att handbollen är på frammarsch och att det kommer spelare underifrån som tar för sig när de får chansen och visar att det finns en mycket ljus framtid i föreningen.

Botpallen denna vecka tilldelas inte mindre än ingen, då vi inte fick någon utvisning denna match.

Det skall också tilläggas att dagens motståndare Farmen är u-lag till elitserielaget Lugi, och detta är killar som med stor säkerhet kommer spela i elitserien eller allsvenskan under många år framöver, de är bra skolade och ligger mycket bra till fysiskt för att spela i division 2, och att deras spel denna säsong renderade i att de, precis som oss i HKarnia, är klara för kval till division 1 denna säsongen.

Nu väntar en träningsvecka som avslutas med första kvalmatchen mot Önnerediterna i sporthallen söndagen den 20/3 kl 16.30 i sporthallen!

// 120 KG Kärlek

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar