tisdag 29 mars 2011

Ungdomsavslutning 9/4

 
Glöm inte att anmäla er till Ungdomsavslutningen grabbar och tjejer. Det är kul för kidsen om idolerna kommer och visar sig och hjälper till det är även viktigt för föreningen.

U-avslutning i D-hallen lörd 9/4 kl 10.00-16.00
Skulle vara roligt om seniorspelarna vill vara behjälpliga som prisutdelare, domare, kioskpersonal mm
Anmäl till Lotta Ljung 070-5855911 SENAST 1/4 mellan vilka tider ni kan vara på plats.
Mvh Lotta o Lasse

// Tobbe

8 kommentarer:

  1. Jovisst är det så att seniorspelarna i KFUM Kalmar HK är oerhört viktiga förebilder för de yngre i föreningen........ och visst är det så att det är viktigt för föreningen att förebilder och barn får möjlighet att träffas ........och visst är det så att ungdomsavslutningen hade varit ett lysande tillfälle att göra verklighet av vackra ord .....och visst är det så att årets ungdomsansvariga i år vågat säga till ungdomsledare och ungdomsspelare att just i år känns det som om också seniorerna faktiskt betraktar ungdomssektionen som viktig...... och visst är det så att den 1:e april nu har passerat utan att en endaste seniorspelare har erbjudit sin hjälp....... och visst är det så att en och annan har blivit en illussion eller två fattigare

    // Lasse å Lotta

    SvaraRadera
  2. Tyvärr Lasse och Lotta så jobbar jag själv den nionde och det får naturligtvis gå före. Sen kan jag inte svara på varför ingen anmält sig till ungdomsavslutningen ännu. Ni kan kanske skicka ut ett massmail till spelare och ledare? Vi kan inte göra så mycket mer här på bloggen tyvärr.

    SvaraRadera
  3. Helt enig....ansvaret för att tillsammans arbeta för att genomföra något praktiskt, som en ungdomsavslutning, kan aldrig läggas på en blogg. En blogg är ju ord, och det som svider är nog mest att vi under året har upplevt att pratet om en "hel" förening faktiskt har känts vara på riktigt. Det är stort när ord och handling går hand i hand.

    Jag ser inte informationen som problemet, även om jag är tacksam för att 120 kg kärlek hjälpte till att påminna.

    Förutom föreningskänsla har ordet organisation ofta hörts under KFUM Kalmar HKs första år. Organisation bygger väl på ungefär lika delar framförhållning och människors vilja. Med ca 150 människor inblandade i U-verksamheten har vi arbetat mycket vad gäller tydlighet och framförhållning. Ledare behöver kunna kommunicera "säker" information vidare till spelare och föräldrar i sina lag i god tid. Det innebär också att brandkårslösningar måste undvikas och dead-lines därför hållas. Årets ungdomsavslutning planeras därför nu med de resurser som vi vet att vi har - att försöka "kalla in" spelare på kort varsel skapar mera förvirring än gör nytta. Tyvärr.

    Jag vet inte om 120 kg kärlek är rätt forum för en diskussion om föreningskänsla, ansvar, glädje....Själv tycker jag ju att det är rätt härligt med ett välbesökt "ställe" där stort och smått kan ventileras.

    // Lasse

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. Det är självklart att vi ska ta upp stort och smått, det är ju idén som bloggen bygger på. Dock vill vi här på 120 förmedla något positivt, vilket vi tycker att vi gjort. Vi vill inte vara något som sprider negativitet. Förstår dock din frustration Lasse. Jag la inatt ut infon igen och hoppas att någon hör av sig under dagen. väl mött// Tobbe

    SvaraRadera
  6. Jag hoppas att alla som läst vad jag tyckt förstår att man man kan vara postivt inställd och besviken på en och samma gång. Bloggen 120 kg kärlek är fantastisk för Kalmarhandbollen!

    Vad gäller negativt och postivt tror jag personligen att ett av de verkligt stora bekymren idag är att "ställa till problem" och att "öppet problematisera" så lätt tas för samma sak.

    Det är min övertygelse att KFUM Kalmar HK skulle må väldigt bra av att framöver föra senior- och ungdomsverksamheterna närmare varandra och om mina tankar kan bidra till att få syn på att det som sägs och det som görs kanske inte helt är synkat.....så ser jeg det som allt annat än negativt. Tvärtom vill jag ju peka på en möjlig väg att utveckla en bra förening vidare.

    Som en av föreningens två ungdomsansvariga ser jag det också som mitt uppdrag att delta i en öppen diskussion om föreningens bästa. Att andra sedan kan tycka att jag har fel/gör fel är en annan sak.

    // Lasse

    SvaraRadera
  7. För att lägga min näsa i blöt så tycker jag det låter konstigt det som står ovan; att ansvaret inte kan läggas på en blogg. Jag undrar då, utan att kritisera, varför man inte varit på våra träningar och ställt frågan istället för att bara lägga ut info på blogg och facebook - där faktiskt inte alla är och läser och där det inte blir en konkret fråga till samtliga. Så har det ju faktiskt fungerat tidigare år utan problem. Jag är nästan ger övertygad om att det inte handlar om att folk inte är villiga att ställa upp, utan att man kanske läser det, tänker på det och sen väntar på få frågan ställd till sig och när detta inte händer - glömma bort det, tyvärr.

    För att försvara mig själv ska jag på möhippa och fick info ang den igår och då erbjöd jag min hjälp det tidigaste passet.

    Hoppas att det blir en bra ungdomsavslutning iaf och att vi kan hjälpas åt att göra en bra avslutning (kanske gemensamt seniorer och ungdomar?) nästa år.

    Mvh Joanna

    SvaraRadera
  8. Blir faktiskt stött!
    Jag meddelade att jag kunde vara med och hjälpa till och hade inget speciellt önskemål om tid, utan kunde hela dagen. Att min underlåtenhet att läsa bloggen resulterade i att min anmälan inte inkom per mail, utan endast muntligt känns trist. Jag hade gärna varit med på ungdomsavslutningen liksom föregående år. Att få det att låta som att ingen ställer upp gör mig arg.

    De flesta i damlaget och även många i herrlaget var med förra året och jag tror inte att det intresset förändrats nämnvärt.

    Hälsar,
    Maria Hammarström

    SvaraRadera