onsdag 23 februari 2011

BOOM BOOM

Nu har vi tre matcher kvar och förberedelserna inför Di Vide på söndag är i full gång.  Nöta nöta är nyckelord för HK. Och formen för vår 120 KG kärlek bara stiger, han är rena rama vägen på träningen också.

B - laget lirar på Lördag och har fått mycket tid att spela ihop sig. Och på mycket länge har deras träningsnärvaro varit hög denna vecka. Så nu hoppas jag på en seger och ett bra spel för nu kan det inte klaga på att man inte får spela ihop sig.

Hoppas på mycket folk nu på söndag. Vi behöver verkligen ert stöd nu när det börjar dra ihop sig. Det är även halva priset, 25: - och ni får underhållning på hög nivå.

Nu åter till något som har dragit igång som är en riktig höjdpunkt nämligen ICC Cricket World Cup i Sri Lanka & Bangladesh. Två grupper om 7 lag i varje och de slåss om att bli topp fyra för vidare spel.
Lite om reglerna och info hittar ni på www.cricinfo.com och http://sv.wikipedia.org/wiki/Cricket.

Mina älsklingar Pakistan har hamnat i grupp A tillsammans med Australien, Nya Zeeland, Sri Lanka, Kenya, Zimbabwe och Kanada. Öppnings matchen för Pakistan var mot Kenya och det blev en enkel seger. Nu väntar hemma nationen Sri Lanka på lördag.

Och vad tycker ni om den nya VM dräkten?


Avslutar med några godbitar från finalen 1992 där Pakistan stod som segrare:



// Mannen Myten Vaderna Baloch

1 kommentar:

  1. Jag har faktiskt spelat cricket på en liten beach i Sri Lanka me några lokala grabbar ;) Däremot känns det ju som en skitsport rent åskådarmässigt, d händer ju ingenting!!!

    SvaraRadera