fredag 11 februari 2011

Vetlanda - Kalmar

Då var det dags för nästa måste match borta mot Vetlanda. När vi mötte Vetlanda hemma så blev det en ralativt komfortabel resa mot två poäng. Denna match blir tuffare. Vi spelar i deras borg inför deras vänner, familj och bekanta, det gör mycket.

Vi har en mycket glad nyhet till denna match som består i att alla vår Ali Baloch är tillbaka i träning och spel. Han går för fullt och det är svårt att få tag i honom när han ränner runt på linjen och överallt. Han är i duktigt bra form för att varit borta så länge. Det är också en mycket viktigt match i den mening att vår huvudtränare Jocke, vår vän på bloggen Berra och världens längsta Jake alla kommer från Vetlanda. Jocke har dessutom privilegiet att coacha mot sin Far som har hand om Vetlanda, dessutom spelar lillebror Löfstedt i Vetlanda.

För att åka bussresan hem och ha två poäng i bagaget måste vi få koll på Robin "storchen" Löfstedt som styr det mesta i Vetlanda. Det är dessutom en mycket ungt lag vi möter så kyla i allt vi gör är otroligt viktigt. Det är dessutom vårt spel som gäller och inget annat. Trampar vi på så ska det inte vara några problem. Ett jäkla stöd för varandra är viktigt för det är tillsammans vi ska vinna matcherna inte en och en. Tillsammans fightas vi om varje meter, varje centimeter, varje minut och sekund.

Vi är villiga att ge blod, svett och tårar för två poäng, frågan är: Är vetlanda beredda på LOKOMOTIV KALMAR??

// Tobbe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar