lördag 12 februari 2011

Lokomotivet som blev för tungt!

Matchen mot Vetlanda var bara en i raden av tuffa matcher som vi har nu på slutet. Vi visste att det skulle bli tufft i Norrgårdshallen och att Vetlanda var taggade för revansch. resan började dock lite oroväckande för vår del, vi kom i väg lite sent och vädret var inte direkt tilltalande för att ge sig ut på vägarna i. Vi kom fram till matchen då det var c:a 45 minuter kvar till avkast och läget var egentligen lite småstressat.

Hur som haver kom vi iaf igång med uppvärmningen och det var en fantastisk taggning på grabbarna. Vi klappade händerna när vi sprang vi skrek och peppade varandra. so far so good. I  det här läget i mina referat brukar det komma ett MEN. det gör det inte denna afton hör och häpna mina vänner. Vi startar matchen i ett rasande tempo och faktiskt kör över Vetlanda första tio och leder med 8-2. Vetlanda kommer dock igen efter lite finurligt spel och en dipp av oss. Det väger dock aldig över till Vetlandas favör. 13-19 i halvtid.

Det ska sägas att vi spelar väldigt bra handboll i, ja säg, 45 minuter. Därefter blir vi lite spaka och stressade och frågan är varför när vi leder med 28-17.Vetlanda börjar äta sig in ordentligt i matchen och har faktiskt på slutet bara 3 bollar upp till lika. Vi vinner matchen tillslut med 35.31. Vi slutar inte spela sista femton men det låser sig en aning. Men sporten handlar också om att utvecklas och vi perfekta matcher kan man inte utvecklas. Right on Kalmar HK bröder och systrar. Nu återstår bara fyra mste matcher.

Bäst för dagen var bland annat Berra, typ som vanligt, han tog fan allt denna match. Eller ja han släppte in ett Z mål men det är ok Berra. Big Mike sköter taktpinnen och gör det bra. Jake som kanske har världens bästa målsnitt på G var denna afton vansinnigt bra både bakåt och framåt.

Det var dessutom väldigt skoj att se vaderna på banan igen efter ett relativt långt uppehåll. Ali hängde dit fem bollar denna dag och är en bidragande faktor till att vi håller försvaret uppe. Väldigt kul också att se Cyborg och Jonte kliva in när det behövs och stänka dit ett par bollar. Stoffe med för den delen. Som ni märker kan man göra listan väldigt lång.

Nu ligger vi på en tredjeplats och tabelläget är oförändrat. Det betyder att vi måste fortsätta kriga och öka på vår poängskörd. Varje poäng som vi tar nu är poängrekord. Vi håller oss positiva och stöttar varandra i det vårt äventyr, publik som spelare. Vi på bänken gapar och skriker så mycket vi orkar för att stötta våra vänner ute på plan. Vem vet en positiv anda kanske gör så vi får möta laget från skogen, och vem håller du då på?

// Tobbe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar