torsdag 3 februari 2011

Uppskjuten träning - för att andra ska ha fest

Då var det torsdag idag och träningen som brukar gå av stapeln idag är inställd. Detta för att någon fest för kommunen ska hållas i sporthallen. Man undrar ju hur man tänkte när man valde denna venue? Riktigt glamoröst. Spelarna i herrlaget kommer också tycka att det är fruktansvärt glamoröst att gå upp tidigt som sjutton på lördag för att träna 08:00! Jag ska försöka få med mig kaffe boys, så vi kviknar till lite.

I övrigt så har det inte hänt så mycket denna vecka utan det har mest rullat på som vanligt. På söndag spelar vi mot Hästö. Denna match precis som alla andra återstående matcher, är otroligt viktig. De sex matcher som är kvar är riktiga måste matcher. Men det vet alla om och det är bara för oss alla att grinda ut dessa. Såren får läka efter säsongen.

På herrarnas sida i division fyra är det återigen uppehåll, för vilken gång i ordningen vet jag inte. Serien är totalt misshandlad. Det finns lag som anmäler ett lag till spel för att sen lika snabbt dra det ur spel. vilket innebär otroligt stora hål i kalendern för våra unga lovande spelare. Serien borde läggas ned enligt mitt tycke. Men för att lagen som faktiskt kämpar för o komma till spel inte ska drabbas för hårt borde dessa flyttas upp i respektive division 3 serie. Alltså förlänga division tre med lag från fyran. Det ger mer matcher och väldigt mycket mer utveckling. Man kan träna i all oändlighet men om man aldrig får testa sina kunskaper mot några andra än sina medspelare utvecklas man inte. Därför anser jag att det borde ske en förändring i division 4.

Men nog om det. Till lite mera glada nyheter så har kalmar gjort en fantastisk värvning. Thomas Magnum har anslutit till klubben. Han är en rutinerad, vänsterhänt kantspringare. Tyvärr så går han förtillfället skadad men är med på de flesta träningar och tuggar med grabbarna och kör styrka. Det sistnämnda behövs dock inte, alla vet attt styrkan sitter i Muschen.

//Tobbe Larsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar