måndag 21 februari 2011

Visserligen bara måndag

Då var det starten på en ny vecka med träning, jobb och socialt umgänge i BB huset. Veckans frågetecken är som vanligt: Var fan är Sandberg?

U-laget var igår nere och mötte Karlshamn och fick stryk med 34-29. Vi gör ingen bra insats ochdet var inte roligt att åka hem. Energin måste läggas på matchen och inget annat. Nog om det, U-laget spelar på söndag mot Flottan och då är det chans till att få revansch. Vi tar två pinnar då istället.

A-laget fortsätter sin kamp mot Kval och division 1, "bara" 6 poäng kvar att hämta. Det är tre stycken väldigt tuffa matcher kvar och det fodras total skärpa från samtliga i truppen. Vi påbörjar uppladdningen idag, och på söndag skördar vi framgång mot Di vide. Kalmar HK är pågång och vi gör det tillsammans, spelare i truppen, damlaget, styrelsen och supportrar. Tillsammans är vi starka, ensamma går vi under.

Vi laddar upp med lite go musik idag tycker jag:


// Tobbe

1 kommentar:

  1. Ni är grymma gubbar, fortsätt med det ni gör! Är säker på att A-laget med sin köttmur i målet, värdens längsta Jacob och massor av andra fenomenala spelare kommer gå upp till ettan!

    SvaraRadera